Social café

Social café


Wekelijks komen we samen in een informele setting en ondernemen we leuke activiteiten.

Iedere dinsdag is het social vrouwen café en iedere donderdag is het social mannen café. We beginnen om 10 uur vanuit de Vossenerlaan 84.

Iedereen is welkom!

6 September, studieavond met ds. Kees van Velzen in Venlo

6 September, studieavond met ds. Kees van Velzen in Venlo

Op donderdag 6 september is er in Venlo een studieavond met ds. Kees van Velzen, spreker voor de stichting Christenen voor Israël. Het onderwerp waarover hij spreekt is: Uw volk is mijn volk en uw God is mijn God. De bijeenkomst vindt plaats in de PG Sion, Vossenerlaan 84, Venlo-Blerick. De aanvang is om 20.00 uur, toegang is gratis.

Uw volk is mijn volk en uw God is mijn God
In deze studie zien we dat in een nagenoeg hopeloze situatie de belijdenis en het geloof van een Moabitische vrouw alles zal veranderen. Zij betuigt haar solidariteit met haar schoonmoeder, met het Joodse volk en spreekt haar geloof uit in de God van Israël. Waarom deed ze dat terwijl ze weduwe was, haar schoonmoeder haar zwaar ontmoedigde met haar mee terug te keren naar Israël en haar schoonzuster, die ook weduwe was, hen had verlaten? Les voor ons: Geloven is niet alleen maar iets voor als het mooi weer is. Juist in de soms bizarre situaties van het leven is een vast geloof in de God van Israël, in de Here Jezus en het uitleven van de solidariteit met Zijn volk, nodig. Dat verandert zelfs de loop van de geschiedenis!

15 maart | Studieavond met Peter Pellemans in Venlo

Op donderdag 15 maart is er in Venlo een studieavond met Peter Pellemans, spreker voor Christenen voor Israël. Het onderwerp waarover hij spreekt is: Sara en Hagar, twee verbonden. De bijeenkomst vindt plaats in de Pinkstergemeente Sion, Vossenerlaan 84 in Venlo. De aanvang is om 20.00 uur, toegang is gratis.

(meer…)

Zaterdag 25 november 2017 | Israël Producten Centrum

Komende zaterdag zijn er weer producten uit Israël te proeven en te koop in Venlo.

Help de bewoners van Sint Maarten

De inzamelings-actie “Help Sint Maarten”  die Pg SION Venlo, tijdens de Vossener-Burendag heeft gehouden, heeft € 508,77 bijeengebracht. Pinkstergemeente SION heeft dit bedrag aangevuld tot € 2.333,77

Dit bedrag is op 1 oktober 2017 overgemaakt naar Sint Maarten  voor directe hulp. Met dank aan alle gevers/helpers.
Donaties die alsnog binnenkomen met het kenmerk “tbv Sint Maarten” zullen uiteraard ook voor dit doel worden ingezet.

Studieavond met ds. Kees van Velzen in Venlo

Studieavond met ds. Kees van Velzen in Venlo

Op donderdag 14 september is er in Venlo een studieavond met ds. Kees van Velzen van Christenen voor Israël. Het onderwerp waarover hij spreekt is: Het leven van Jeremia. De bijeenkomst vindt plaats in de Pinkstergemeente Sion, Vossenerlaan 84 in Venlo. Aanvang om 20.00 uur, toegang is gratis.

(meer…)

8 juli | SOS Angola

8 juli | Benefietmiddag SOS Angola

8 Juli organiseert S.O.S Angola bij Pinkstergemeente Sion een benefietmiddag om geld op te zamelen voor de kinderen in Angola. Kom je ook? Neem dan vooral je vrienden, familie, buren en collega’s mee.
Entree kost € 10.

Meer informatie vindt u op dezeFacebook pagina.

24 juni 2017: Een avond met JTL Maasbach

Met een leuk programma voor alle kinderen! zaterdag 24 juni 2017 19.00 uur pinkstergemeente sion vossenerlaan 84 (achter de plus markt) 5924 ag venlo-blerick u bent van harte welkom!

9 Maart 2017: Studieavond “Pesach en Pasen”

9 Maart 2017: Studieavond “Pesach en Pasen”

Spreker: Kees de Vreugd

Op donderdag 9 maart is er in Venlo een studieavond met Kees de Vreugd, werkzaam bij stichting Christenen voor Israël. Het onderwerp waarover hij spreekt is: Pesach en Pasen. De bijeenkomst vindt plaats in Pinkstergemeente Sion, Vossenerlaan 84. Aanvang is om 20.00 uur, toegang is gratis.

Achtergrond spreker:

Ds. Kees de Vreugd heeft theologie gestudeerd in Utrecht en Jeruzalem, waar hij zich o.a. bezighield met de rabbijnse uitleg van de Bijbel (Talmoed en Midrasj) en de Joodse wortels van het christendom. Van 2004 tot 2007 woonde en werkte hij voor Christians for Israel International in Jeruzalem. De Vreugd: “Sinds 2007 heb ik mijn plaats op het kantoor van Christenen voor Israël in Nijkerk, o.a. als eindredacteur van het tijdschrift Israël en de Kerk.”

Oproep Family7 | Bijbelkenners uit Limburg gezocht

Geachte heer/mevrouw,

Mijn naam is Alfred van der Heide, producer van het televisieprogramma Bijbelquiz WIJS. Wij zijn op zoek naar de beste Bijbelkenner van Limburg en wellicht zit deze bijbelkenner bij u in de gemeente!
Voor dit programma hebben wij nog een aantal plaatsen beschikbaar voor kandidaten om mee te doen aan deze leuke bijbelquiz.
Wilt u dit bericht in uw gemeente verspreiden zodat uw gemeenteleden hiervan op de hoogte zijn en degenen die het leuk vinden om mee te doen zich kunnen aanmelden?
Het lijkt ons erg leuk als er iemand uit uw gemeente mee gaat doen!

(meer…)