Kerstviering 25 december 2018

Kerstviering 25 december 2018

Beste buurtbewoner, we zitten weer volop in de Kerstsfeer. Een fijne en gezellige tijd. Een tijd om gezellig met elkaar samen te komen in een versierd huis. Lekker aan tafel.… cadeaus…familie…..vrienden.
Kerst is een tijd van warmte, liefde, licht, gezelligheid bij de geur van dennennaalden, kaneel, vanille en spijs en Kerstmuziek.

Mocht het voor u dit jaar niet zo zijn? Dan nodigen wij u graag op de eerste Kerstdag uit om  met ons het Kerstfeest te komen vieren. Aanvang 10:30u. U bent van harte welkom. De zaal  is open vanaf 10:00u.

Tijdens een maaltijd en gezellig samenzijn willen we, op een eenvoudige en ongedwongen wijze, met muziek, het verhaal en een hapje, de Kerstgedachten met elkaar delen. U mag komen gewoon zoals u bent, het mag natuurlijk ook in stijl. Kortom, u bent gewoon van harte welkom.

Om alles in goede orde te laten verlopen vragen wij u onderstaand formulier in te vullen,zodat het team weet hoeveel gasten zij mag verwachten. Wees er snel bij, er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.  

Pg SION,  Vossenerlaan 84, 5924AG, Venlo-Blerick.  (Achter Benders Plus-markt)